Bokkurser för författare

Christina Gustavsons serie ”Jag vill skriva” ger praktiska skrivtips till den som vill komma igång och skriva eller har praktiska skrivarproblem att tampas med. Del 3 ”Från skrivtorka till flow” är författad tillsammans med Petronella Simonsbacka.

Del 1: Ja, jag vill skriva!

Ja, just det – skriv din bok. Inte vilken bok som helst, utan en där just du är författaren. Boken kan naturligtvis handla om dig, men det är inte alls nödvändigt att den gör det. Den kan handla om vad som helst som du har lust att skriva om. Som till exempel ett personligt minne, en lustig episod som du har varit med om, eller fått berättad för dig. Den kan handla om ett husdjur, din hobby eller … Eller helt enkelt bara det du känner för att skriva om, just nu! Här får du några tips på hur du kommer igång med ditt skrivande!

 

 

 

Det 2: Äntligen! Nu skriver jag

Drömmer du om att skriva men vet inte riktigt hur du ska göra? Eller tror du att du inte kan? Men vet du – kan du läsa så kan du skriva! Det här är en skrivkurs i bokform. Den ger dig tips och förslag som hjälper dig att komma i gång och att hitta fram till just din bokidé. Bokens övningar ger dig inspiration och leder dig steg för steg framåt i arbetet med att skriva din första bok. 

 

 

 

 

Det 3: Från skrivtorka till flow

Kom igång snabbt och lätt med övningar och arbetsmetoder som på ett finurligt sätt hjälper dig få bukt meddin skrivtorka och förargliga låsningar.
Här får du tips som inspirerar dig och lockar till skrivande även när orden tryter.Du får övningar som visar på nya möjligheter, räddar dig i nödens stund och hjälper dig att få igång flödet igen.